logo-part

Ydelser

Ydelser

Vi kommer alle sammen i tvivl. Har jeg det rigtige job? Hvad har jeg potentiale til? Kan jeg føle mig sikker på, at jeg har et job i morgen? Derfor stiller vi vores rådgivere til rådighed for dig, der er medlem af Ase Lønmodtager og a-kassen Ase.

Vi tilbyder juridisk rådgivning, der giver dig rygdækning i forbindelse med din ansættelse. Det betyder konkret, at du kan få juridisk hjælp til ansættelseskontrakter, uenigheder under ansættelsen, regler ved barsel og orlov samt afskedigelser. Derudover hjælper vi dig med at få dækket løntab hos Lønmodtagernes Garantifond.

Vi tilbyder også karriererådgivning for dig, der har brug for tips, individuel rådgivning og et professionelt spark til at komme videre i din karriere. Uanset om du skal finde en ny vej ind på jobmarkedet eller gerne vil udvikle din nuværende karriere i en ny retning.

Medlemmer af fagforeningen Ase Lønmodtager har også mulighed for at gøre brug af Ases tilbud om uvildig økonomisk rådgivning. Vores team af rådgivere har mange års erfaring fra den finansielle sektor, og de er klare til at hjælpe dig med alle former for spørgsmål om din økonomi.

Vi tilbyder følgende:

Hjælp og rådgivning af økonomi

Få tjekket din ansættelseskontrakt

Få hjælp, hvis din arbejdsgiver går konkurs

Få rådgivning, hvis du bliver sagt op

Få information om barsel og orlov

Få rådgivning under din ansættelse

Få hjælp til at kickstarte din karriere på ny

Repræsentation og hjælp i tilfælde af tvister og retssager